Aanmelden

Kies jij voor onze school?

Vanaf maandag 25 maart kan je je voor onze school aanmelden (schooljaar 24-25)! Deze aanmelding verloopt digitaal via onderstaande knop 'Aanmelden'. Je maakt eenvoudig een account aan, logt in en kiest de vestiging waarvoor jij je wil aanmelden. Het digitale aanmeldformulier kan je vervolgens invullen aan de hand van het advies dat je van je de basisschool hebt gekregen. Wij kijken er naar uit om jou bij ons op school te verwelkomen!

Klik hier voor een uitlegvideo over het aanmelden

Wil je je aanmelden voor het huidige schooljaar (23-24) of klas 2 of hoger? Of heb je vragen over de digitale aanmelding? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging.

Aanmelden

Introductie

Terwijl je nog in groep 8 zit kom je een middag op school om je mentor en je klas te leren kennen. In de eerste week na de vakantie gaan we verder met de kennismaking. We doen allerlei activiteiten. Je gaat je mentor en je klas leren kennen door leuke spelletjes te doen, binnen en buiten. Zo doen we bijvoorbeeld een verkeerscarrousel om samen te kijken naar gevaren van bijvoorbeeld het appen op de fiets.