Aanmelden

Kies jij voor onze school?

Na een gesprek met je meester of juf in januari weet je welk advies je voor het Voortgezet onderwijs krijgt. In februari maak je een doorstroomtoets. Bij een hoger toetsadvies wordt het schooladvies bijgesteld of nader toegelicht. In week 13 (15-24 maart 2024), kan je je vervolgens aanmelden bij het Dollard College voor het nieuwe schooljaar 2024-2025. Deze aanmelding verloopt digitaal. Op deze pagina zal dan een aanmeldlink verschijnen.

Het kan voorkomen dat je je (bijvoorbeeld in verband met een verhuizing) in de loop van het schooljaar bij ons wilt aanmelden. Aanmelden voor het huidige schooljaar 2023-2024 kan via deze link. Let op: voor aanmelding voor het nieuwe schooljaar 2024-2025 moet je nog even wachten tot week 13.

Introductie

Terwijl je nog in groep 8 zit kom je een middag op school om je mentor en je klas te leren kennen. In de eerste week na de vakantie gaan we verder met de kennismaking. We doen allerlei activiteiten. Je gaat je mentor en je klas leren kennen door leuke spelletjes te doen, binnen en buiten. Zo doen we bijvoorbeeld een verkeerscarrousel om samen te kijken naar gevaren van bijvoorbeeld het appen op de fiets.