Online open dag

Online open dag

Op donderdag 28 januari hield vestiging Pekela een online open dag. Was jij er bij? Fijn! We hopen dat je een goede indruk van onze school hebt gekregen. Heb je de online open dag gemist? Hier kun je alles nog een keer bekijken. Van (bijna) alle sessies zijn opnames gemaakt. 

De open dag begon met een algemene presentatie in de mainstage. Kijk hier naar de opname.

Nieuwsgierig naar onze school? Kom binnenkijken!
Hoe ziet een lesdag eruit? Neem een kijkje in onze school. Zo krijg je een goede indruk van een gewone lesdag. Bekijk hier het filmpje over onze school. 

(Sport)actief in de gymzaal!
Zet de stoelen aan de kant en kom in beweging! Onder leiding van een aantal LO2 (lichamelijke opvoeding 2) leerlingen word je uitgedaagd om mee te doen aan een work-out! Tip: Leg alvast twee gewichtjes of flesjes water klaar. Kijk hier de opname. 

Altijd al een leuk proefje thuis willen doen? Neem een kijkje in het Praktijklokaal
Tijdens deze les laten we zien hoe een les op school kan zijn. Wij willen jou enthousiast maken voor de vakken Biologie en Natuur/Scheikunde. Doe mee met de les en voorspel proefjes. Er is zelfs huiswerk! We laten je een proefje zien die je thuis uit kan proberen. 

Quiz over een lesdag op onze school
Ben je ook zo nieuwsgierig naar de vakken op onze school, wandel met ons door een dag met acht lesuren.

Ook belangrijk: Schoolreizen, excursies en projecten
Naast alle lessen op school hebben we ook andere leuke activiteiten. Enkele leerlingen nemen jullie graag even mee om over hun eigen ervaringen te vertellen. Kijk hier naar de opname 

Kennismaken met verzorging: “Hou je ook zo van bakken?”
In deze sessie gaan jullie een aantal onderdelen van het vak verzorging zien en sluiten we af met een toffe groep 8 challenge. Bekijk hier het filmpje,