Succesvolle online open dag!
pekela | 29 januari 2021

Succesvolle online open dag!

​​

Gisteravond was het zover: de online open dag van onze school. Helaas deze keer geen gezelligheid in de school zodat je kon rondlopen en de sfeer kon proeven. Nu was er het 'mainstage' waar meneer Barla (directeur) en leerling Karlijn (1 mavo) je lieten kennismaken met de school. Daarna waren er verschillende sessies waar je heen kon gaan voor nog meer informatie. Zo kon je de film zien die we op school hebben gemaakt over een lesdag in de eerste klas, er was een sessie met leuke proefjes voor natuur-/scheikunde en een docent vertelde meer over zorg en welzijn. Daar hoort een cupcake-challenge bij! Het zag er al lekker uit op de plaatjes. In de gymzaal waren twee enthousiaste leerlingen die lieten zien waar LO2 over gaat en niet te vergeten: de schoolreizen en activiteiten! Ook hier twee leerlingen die enthousiast vertelden over de reis naar de Ardennen, de Dolle Dollarddagen en het project Groot-Brittannië, met veel foto's. 

Foto's voor de challenges kun je mailen naar pekela@dollardcollege.nl. Doe je ook mee? 

Heb je de open dag gemist? Houd onze site in de gaten. Hier plaatsen we een link zodat je alles nog eens rustig kunt terugkijken. 

Natuurlijk is een 'live' open dag leuker maar we hopen dat je op deze manier toch een goed idee hebt gekregen van onze fijne school. Hopelijk kunnen we je binnenkort alsnog op school ontvangen om echt kennis te maken en rond te leiden. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust! 

 

Succesvolle online open dag!

Reageren